16e Kunst aan de Kust

donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus 2024

Vrienden van de Kunstroute

Kunst aan de Kust Zoutelande, Meliskerke en Biggekerke wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vrienden

Het jaarlijks driedaags evenement in augustus dat het culturele aanbod van Zoutelande, Meliskerke en omstreken in de schijnwerpers zet en toegankelijk maakt voor een breed publiek is op zoek naar Vrienden. Tijdens deze Kunstroute openen kerken, huizen, tuinen en andere accommodaties hun deuren en verwelkomen vele bezoekers, die daar naar hartelust kunnen genieten van diverse vormen van kunstuitingen, die Zoutelande, Meliskerke en omstreken rijk zijn.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Vrienden van de Kunstroute. Als u ook vindt dat kunst toegankelijk moet zijn voor een breed publiek en dat kunst een verrijking van het bestaan kan zijn, steun dan de organisatie van de Kunstroute door Vriend te worden.

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL 51 RABO 0106 2628 31 t.n.v. Kunst aan de Kust, o.v.v. Vriend. U bent al Vriend vanaf € 25,-- per jaar. Uiteraard mag u ook meer bijdragen. Als tegenprestatie zal uw (bedrijfs)naam worden vermeld in het Routeboekje en op onze website, mits uw bijdrage vóór 15 mei is overgemaakt. Dan gaat de lay-out van de folder naar de drukker.

Als u zich reeds eerder als Vriend heeft aangemeld, dankt de commissie u van harte en verwelkomt u op de volgende Kunstroute in augustus.

Commissie
Kunstroute Zoutelande, Meliskerke en omstreken