10e Kunst aan de Kust

donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus 2017

Donya Martin

Expositielocatie: D. Koddelaan 19, Zoutelande

Mijn naam is Donya Martin en mijn passie is jazz-muziek. Ik heb de opleiding DJAM voor lichte muziek in Amsterdam gedaan en maak met erg veel plezier muziek, wat inmiddels geresulteerd heeft in 2 cdís.
Graag heten wij u welkom bij ons collectief ZILTE PASSIE.
Marjet Hendrix zal haar beeldhouwwerken tentoonstellen en Linda van Dijke zal haar schilderijen en tekeningen presenteren.
Ter opluistering van deze kunst, zal ik op zaterdag 19 augustus tussen 14.00-17.00 uur een aantal korte huisconcerten ten gehore brengen, samen met Maarten Bruijnes (piano) en Tony Wesdijk (bas).
Luister en kijk gerust verder op mijn website: http://www.donyamartin.com

Jazz zangers Donya Martin brengt zowel standards als eigen composities ten gehore. De stemmingen spelen in een breed scala van low dazzling ballads en bossanovaís tot high flying ups. Plezier in performance, zowel voor de band als het publiek, staat centraal. Gevoeligheid voor een passende sfeer en intimiteit vormen een uitgangspunt. Kortom muziek die bij uitstek goed mengt in een omgeving waar mensen bij elkaar zijn voor een open en los contact, met aandacht voor elkaar en met ruimte om bij de muziek te verwijlen.

Foto's

Expositielocatie

D. Koddelaan 19, Zoutelande